dilluns, 21 de març del 2011

Intranet per a un associació amb Open Atrium (II)

En aquesta primera fase la  tasca que fem és la parametrització de l'aplicació per a adequar-la als requeriments del client.

La pàgina visible cap a l'exterior ha de presentar el bloc i la wiki (mòduls Blog i Notebook).  Per a poder fer això hem creat un grup de treball en el que afegirem als usuaris que seran editors del bloc i a l wiki pública.

La creació d'un grup públic es trivial. El grup només tindrà, de moment, aquests dos mòduls: Blog i NoteBook. N'hi ha prou amb personalitzar el grup a la pestanya de paràmetres, com es veu a la imatge:


En aquesta mateixa pantalla també podem configurar la vista predeterminada: blog, notebook... el logo i el color del tema:


Tot plegat només configuracions simples. Però, de moment, i amb un cost mínim, ja tenim la infraestructura de la part pública de la web de l'associació.


Aquest model pot semblar un pel espartà, però és el similar a la que podem trobar a la web de documentació de la Comunitat d'Usuaris d'Open Atrium. https://community.openatrium.com/documentation-en/.

Continuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada